Cautare

2332 de rezultate pentru "violeta vasile" (4.90 secunde)
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, afirma ca liderii PDL pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund sa candideze prin Banat, spunand ca "e nedemn pentru un lider national de partid cum este Vasile Blaga sa vina sa se ascunda in spatele lui Alin Popoviciu".
Basescu poate incerca ruperea PDL si alacatuirea unei noi formatiuni Candidatura Elenei Udrea la sefia PDL poate fi o etapa dintr-un scenariu clocit in laboratoarele Cotrocenilor, scenariu care presupune ruperea PDL si alcatuirea unei noi formatiuni politice, afirma presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el explicand ca, dintre toti pedelistii de pe planeta, Vasile Blaga este singurul care ii este egal lui Traian Basescu.
Reamintim ca in sedinta de pe 29 aprilie Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a decis debarcarea din functiile executive a directorului general Vasile Salapa si a adjunctului acestuia, Tudor Ciurezu.
In perioada 22-29 octombrie, Vasile Petro, comisar sef in cadrul Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Constanta, a fost membru al unei delegatii romane prezenta la Londra in urma invitatiei Agentiei Nationale de Protectia Mediului a Marii Britanii.
Potrivit presedintelui DMHI, Vasile Iorga, toata aceasta situatie nu reprezinta o infractiune flagranta, fiind vorba, pe de-o parte, de o neintelegere, dar si de o neglijenta a responsabililor de IT din cadrul companiei, pe de alta parte.
Ministrul dezvoltarii, Vasile Blaga, a venit ieri in Banie pentru a semna trei contracte de finantare in valoare de aproximativ 14 mili-oane de euro, initiate de Primaria Craiova, Consiliul Judetean Dolj si Primaria Dragasani, ocazie cu care a promis ca va aloca fonduri pentru Sala Polivalenta.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat astazi, referitor la disponibilizarile anuntate de ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, ca toata chestiunea este la stadiu de proiect de lege si se refera la normative de personal in administratiile publice locale.
Accesul pietonilor pe Pasajul Basarab se face numai din rampele de pe Șoseaua Nicolae Titulescu si Bulevardul Vasile Milea si va fi permis numai pe sensul dinspre Șoseaua Nicolae Titulescu spre Bulevardul Vasile Milea.
Nitu Vasile si va avea o lungime de 356 de metri, din care rampa spre Vacaresti, 111 metri, iar rampa spre Nitu Vasile 85 de metri. ... Rampa spre Nitu Vasile va fi o rampa unica avand cate doua benzi de circulatie pe sens.
Primarul general, Sorin Oprescu, sustine ca prima etapa a lucrarii, cuprinsa intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan va fi terminata in totalitate in luna martie a anului viitor.
S-au inaugurat doar 1.000 metri din 1.800 In 2011 ar fi trebuit finalizata prima etapa din Bulevardul Buzesti - Berzei - Uranus, cuprinsa intre Piata Victoriei si Vasile Pirvan, cu o lungime de 1,8 kilometri.
Edilul spera ca prima etapa a proiectului, mai exact tronsonul dintre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan, sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii iulie. ... Vasile Parvan.
Vasile, pana la ora stingerii Faptul ca este in inchisoare nu-l impiedica pe Gigi Becali sa se roage la Dumnezeu singur, retras de colegii sai.
Eugen Dinu) Scriitorul si eseistul Vasile Ernu i-a pus la zid pe tinerii care au creat programul pentru detectarea stirilor false. ... Vasile Ernu considera programul tinerilor artisti o continuare a ideilor lui Lev Davidovici Trotki, revolutionar bolsevic: ... nu servesc informatie purificata, conchide Vasile Ernu.
Anchetatorii sustin ca, sub paravanul unor saloane de masaj erotic, Vasile si Tatiana Pruteanu, impreuna cu fiul Vasile Jr., obligau angajatele sa se prostitueze.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat de Florii, in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Vasile Iliuta: ... Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, se declara multumit de suma alocata judetului nostru: ... Raman cu biroul in mijlocul comunitatilor, indiferent de apartenenta politica a primarilor si voi fi in continuare un sprijin pentru ei, a declarat Vasile Iliuta.
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV. ... Vasile Milea cu Bd.
google-analytics.com